Årsmöte 2022-03-30

Dags för årsmöte! 

Landsbygdsalliansen paraplyorganisation för kommunens utvecklingsgrupper

Nu är det dags för ett av årets viktigaste möte för dig som är medlem i Landsbygdsalliansen eller någon av kommunens utvecklingsgrupper och dess underföreningar. På årsmötet har du chansen att vara med och besluta om och lyfta de frågor du tycker är viktiga och som du önskar att vi i styrelsen ska driva under året för att utveckla vår förening och vår landsbygd. Vi tar gärna emot förslag på ämnen/aktiviteter som du önskar delta i och vad betyder Landsbygdsalliansen, för dig? Eventuella motioner skall finnas styrelsen tillhanda senast 23 mars. 

 

Före årsmöteshandlingarna kommer Decima Henningsson som är energi- och klimatrådgivare i Ulricehamns kommun att berätta om nya kommande lagkrav angående laddpunkter på anläggningar där det finns uppvärmd lokal och parkeringsmöjligheter. Samt solcellsmöjlighter. Det blir intressant och viktigt för föreningslivet därför att det kommer att beröra många föreningslokaler, bygdegårdar etc.                   

Föreningen bjuder på kaffe och fralla, anmälan önskas senast 28 mars  https://www.nuab.eu/kalender/arsmote-for-landsbygdsalliansen/

När: onsdag den 30 mars kl 17.30

Var: Blidsbergs Bygdegård  (Blidsberg 204, 520 24 Blidsberg)